dimecres, 10 d’octubre del 2012

El bon comunicador

Fa un dies enrere, a classe de COED ( Comunicació Oral, Escrita i Digital) vam estar opinant sobre qui era, per a cadascú de nosaltres, un bon comunicador. Així doncs, cadascú vam portar una imatge i unes quatre o cinc causes del perquè consideràvem que aquella persona era un bon comunicador per a nosaltres.


La persona que jo vaig considerar un molt bon comunicador va ser Josep Guardiola. Si considero que és així és perquè és una persona que té "L'ART DE COMUNICAR": és capaç d'expressar un missatge amb fluïdesa, de manera clara i directa. El seu llenguatge és molt correcte i fa arribar el seu missatge a qualsevol persona, a més d'ensenyar valors molt importants a les persones que l'envolten i l'escolten. Tot i que ell ha après a partir del futbol, ha sigut una manera d'aplicar tot el que ha vist i ha sentit a través d'aquest esport, que és aprendre a perdre, a saber veure i acceptar que hi ha gent millor, a esforçar-se per fer les coses millor i saber quan es fan les coses bé. El futbol ha estat, per a ell, la seva "eina" d'educació. 


Per últim, deixaré unes frases escrites, les quals han estat comunicades per Josep Guardiola i Sala al seu equip (FCB) en algun moment de la seva trajectòria com a entrenador:
-"Si perdem, seguirem essent el millor equip del món; si guanyem, serem eterns"
-"Us demano el màxim de ganes i il·lusió, perquè a mi, en això, ni sumant les de tots junts no em guanyareu mai".
-"Pot fallar totes les vegades que vulgui, per nosaltres és un jugador molt important".
-"Sou molt bons, però sense el vostre company no sou res".
(...)

Sempre ha sigut expressar tot el que volia dir en el moment precís i amb les paraules necessàries.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada