dijous, 25 d’octubre del 2012

Tres marcadors socials

Fa uns dies, a classe de GITIC, vam estar veient com era la utilitat de tres marcadors socials existents:

1) Delicious.
A aquest marcador hem buscat "mapes interactius". Serveix per poder buscar temes que ens interessin, dels quals ens donaran etiquetes i, per una altra banda, també podem buscar usuaris que ens interessin.
Us deixo l'enllaç per si us interessa: Delicious

2) Mister-wong.
A aquest marcador hem pogut veure que està registrat el professor de l'assignatura, J.Coderch. Es fa un recull d'informació que la gent comparteix per si a algú l'interessa. 
Us deixo l'enllaç per si us interessa: Mister-wong

3) Pearltrees.

A aquest marcador hem pogut veure que està registrat el professor de l'assignatura, J.Coderch. Es fa un recull d'informació que la gent comparteix per si a algú l'interessa. 

A aquest marcador, per finalitzar, un cop ens havíem registrat, hem buscat "curso básico de mapas mentales" i l'hem agregat al nostre arbre, apart de fer perles amb el nom de "medi" i de "usuaris", a la qual hem agregat al professor Jorge Coderch.

Té el concepte de "perla" com a marcador, en el qual pots visualitzar i recollir tota la informació que et sembli útil al teu compte, de tal manera que amb aquestes perles ( que són la informació que reculls i guardes al teu perfil) vas creant un arbre. Com més informació hi hagi al teu perfil, més gran serà aquest arbre.

Les idees més bàsiques per a l'ús d'aquest últim marcador:

Al marge inferior esquerrà hi ha uns quants icones. La pàgina inicial es mostra amb el nom de "My pearltrees". Seguint l'ordre dels icones de la barra inferior d'esquerra a dreta: la primera icona es troba la informació del nostre perfil, el segon serveix per captar informació, és a dir, per crear una perla, el següent és per fer un canvi de connexió (facebook, twitter...) i l'últim permet convidar persones a l'ús de Pearltrees. Si volem desar informació sense que formi part del nostre arbre, el podem arrastrar fins a l'espai que hi ha al costat dret de l'última icona d'aquesta barra.

Us deixo l'enllaç per si us interessa: Pearltrees

Espero que us hagi servit d'ajuda la meva informació, tornaré a escriure aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada