dijous, 6 de desembre del 2012

Com parlar bé en públic: Identitat i territori.

Bona tarda!

El primer llibre que ens hem hagut de llegir és Com parlar bé en públic, de Joana Rubio i Francesc Puigpelat. Ha sigut una eina molt útil al llarg de tot el semestre ja que, tal com vam parlar entre tots el meus companys de grup-classe a una sessió de l'assignatura de COED, és un llibre que ens ha donat molts consells a l'hora de fer exposicions i d'expressar-nos davant del públic.

És un llibre que es dirigeix a un públic molt ampli, sobretot per a persones que necessitin una millor expressió a l'hora de parlar, o una empenta per tal de perdre aquells nervis que fan que t'entrebanquis a l'hora de fer una exposició o parlar davant de molta gent.  A més, dóna molta importància a la comunicació oral, ja que té el llenguatge oral és molt més elaborat perquè consta de  molts aspectes diferents per tal d'assolir una bona comunicació.


Ahir va ser el dia en que el meu company Xavi Pitarque i jo fèiem l'exposició del nostre treball d'Identitat i territori, un treball que té un pes molt gran per a l'assignatura de GITIC i COED. He volgut relacionar aquesta activitat amb el llibre de Com parlar bé en públic, ja que ha sigut una manera pràctica d'aplicar tota la teoria que ens va facilitat aquest llibre. Espero que el públic estigues còmode i els resultés interessant la nostra exposició i el nostre tema. 

El tema que vam escollir va ser Titus Carpa, una discoteca de Badalona que és on nosaltres vivim. El vam dividir en tres parts principals: la música que s'escolta en aquesta discoteca, la roba amb la qual hauria d'entrar qualsevol persona, és a dir, la que aquest espai troba adequada. I, per últim, la beguda que es serveix en aquesta discoteca i les que més es demanen. 

La presentació la vàrem fer amb Movie maker, el qual va ser un suport molt important a l'hora de fer aquesta exposició, ja que ho havíem treballat de la millor manera i havíem intentat sincronitzar-nos al màxim. 

Finalment, us deixo adjuntat el vídeo del nostre treball per si us interessa:



Espero que us agradi!!!

1 comentari:

  1. Bona entrada companya! La veritat és que vàrem passar molts de nervis però tot i això ens va quedar bastant bé. Molt bona feina!

    ResponElimina