dimarts, 4 de desembre del 2012

Les TIC i les TAC a l'escola


Vull parlar-vos d'una activitat que hem fet en parelles a l'assignatura de GITIC que m'ha semblat molt útil. He realitzat l'activitat amb el meu company de grup-classe Xavi.

L'activitat consistia en presentar una proposta d'ús de les TIC ( Tecnologies de la Informació i la Comunicació) /TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i l'Ensenyament, les quals proposen un aprenentatge a través de les TIC). Una ajuda molt útil ha sigut les següents webs: edu365, edu3, Xtec, infoK, etc.


El meu company i jo hem decidit crear la diapositiva ( que era del que tractava l'activitat en parelles) sobre l'InfoK, ja que ens sembla una web molt útil per tal d'ensenyar i aprendre alhora. A la diapositiva teniu un breu resum del que podeu trobar a través d'aquesta web:



Bé, finalitzada l'activitat penso que l'aplicació de les TIC dins l'aula és un bon mètode per tal d'ensenyar. Actualment estem en una societat molt més modernitzada que fa anys i, tot i que no del tot, les tecnologies estan arribant a ser un bon recurs que ens pot ajudar molt si l'apliquem de bona manera a l'educació. Convido, doncs, a qualsevol persona a que faci una ullada per totes les webs que he deixat anteriorment per tal de pensar qualsevol activitat amb nens que es poguessin aplicar a l'aula. És una bona manera d'aprendre!

Fins aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada